Sportegyesületi évzáró

Hagyományos évzáróját tartotta a Botfai LSC az Erdődy-Hűvös kastély pinceklubjában. Balaicz Zoltán Polgármester és Gecse Péter alpolgármester köszöntője után Kocsis Sándor egyesületi elnök köszöntötte támogatóinkat. Az elmúlt év remek sorozatáért Bócz Lajos vezetőedzőt köszöntötte Kocsis Sándor elnök, majd egy előzetes bejelentést is tett az egyesület vezetése, miszerint 2017-től a ZALAWARE KFT nevét veszi fel az egyesület, mint névadó támogatóét.

A 2011-ben alapított Olasz Zsolt díjjal azokat az utánpótlás korú sportolókat díjazza a vezetőség, akik sportemberi magatartásukkal, hozzáállásukkal kiemelkednek egyesületen belül, és példaképként állíthatók fiataljaink elé. Díjazott sportolóink általában saját nevelésű fiatalok, akik a korosztályokat végig járva a felnőtt csapatunkat erősíthetik.

Kocsis Sándor elnök és a díjazott
Kocsis Sándor elnök és a díjazott

2016. díjazottja Góczán Szebasztián, aki 14 évesen került be a nála 2-3 évvel idősebbek közé, akkor amikor az akkori u17 csapat kiöregedett és a következő évben nem indult a korosztály. Türelmesen dolgozott az azt következő 2 évben. Edzéslátogatottsága, szorgalma kiemelkedő, az egyesület rendezvényein mindig számíthatnak rá. Az idei évben pedig már a felnőtt csapat legfiatalabb tagja lett 16 évesen.