Köztisztasági akció a városrészben!

KÖZTISZTASÁGI AKCIÓ A BOTFAI VÁROSRÉSZBEN, MUTASSUNK PÉLDÁT ÉS NE SZÓRJUK EL A HULLADÉKOT
„A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban.”
David Attenborough
A „Tisztítsuk meg az országot” program keretében Botfa városrész környezetében összeszedtük az elmúlt években illegálisan elhelyezett hulladékot.
A gyűjtés 3 helyszínen történt, Avashegy, Fehérhegy, Rózsáshegy környezetében. Több mint, 250 zsák és 6 db konténer telt meg az akció során. A természet még nem rejtette el az elszórt hulladékot. Az Összefogás Botfáért Egyesület elnyert pályázata és a Botfa Városrészi Polgárőr Egyesület kiváló koordináló munkája sikeres volt. KÖSZÖNJÜK a Településrészi Önkormányzat támogatását, minden RÉSZTVEVŐNEK az áldozatos emberfeletti hozzáállását és a felajánlásokat, a Zala-Müllex Kft. segítségét a háttér biztosításában! A polgárőrök a városrész környezetét a jövőben még intenzívebben ellenőrizni fogják és megteszik a szükséges intézkedést, hiszen azt szeretnénk, hogy az illegális hulladék ne termelődjön újra.